Imagini cu poliţiştii care descind la o nuntă cu 140 de persoane, din judeţul Galaţi VIDEO

Imagini cu poliţiştii care descind la o nuntă cu 140 de persoane, din judeţul Galaţi VIDEO

Foto: Pro Lider Fm

Au apărut primele imagini cu nunta organizată vineri noapte, în judeţul Galaţi, la care au participat 140 de invitaţi. Poliţiştii au descins la faţa locului şi au stricat petrecerea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din imagini se vede cum nuntaşii stau înghesuiţi la masă, fără să poarte mască şi să respecte restricţiile stabilite în pandemia COVID. Invitaţii de la nuntă sunt din comuna Brăhăşeşti, acolo unde există o comunitate numeroasă de romi. 

Vineri, la ora 17:00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe strada 1 Decembrie 1918, are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri.

La faţa locului, poliţiştii şi jandarmii au identificat 140 persoane, care participau la nuntă.

Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu.

„După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, faţă de administratorul restaurantului, faţă de organizatorul petrecerii, precum şi faţă de toţi participanţii la aveniment.Vă reamintim că astfel de evenimente sunt interzise”, a transmis IPJ Galaţi.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările