Administraţia Fondului de Mediu a acordat judeţului Galaţi 99 de tichete rabla. Distribuirea lor a început astăzi!

Administraţia Fondului de Mediu a acordat judeţului Galaţi 99 de tichete rabla. Distribuirea lor a început astăzi!

De astăzi, rablele pot fi duse la firmele colectoare!

Lista celor nouă colectori agreaţi poate fi consultată pe site-ul www.afm.ro. Tot acolo pot fi găsite şi detaliile legate de modificările pe care le-a suportat Programul Rabla 2013. Cea mai importantă este aceea că voucher-ul va putea fi transmisibil.

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă închiderea sesiunii de validare a colectorilor în Programul „Rabla 2013” şi distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele fizice. Lista operatorilor economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, care au fost validaţi în program, este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunea aferentă programului.

De vineri, Administraţia Fondului pentru Mediu a început să încheie protocoalele cu colectorii validaţi în Programul „Rabla 2013” şi să distribuie tichetele valorice. Pentru Galaţi au fost alocate 99 de tichete  valorice (fiecare în valoare de 1.500 de euro), care vor fi împărţite de cei 11 de colectori autorizaţi: Iricad (două puncte de lucru), Iricad Colect, Remat, Nalba Trading, Remat Scholz, Legion Guard, Ştefan C, Bandit Autorec, Eco-Metal Recycling şi Gilda. 

Începând de astăzi, persoanele fizice se pot adresa unuia din colectorii validaţi de AFM, în vederea participării la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional. Şi persoanele juridice, inclusiv instituţiile publice, îşi pot depune dosarele de înscriere la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu.
Cei interesaţi pot consulta în acest moment Ghidul de finanţare pe site-ul instituţiei în care sunt prevăzute atât condiţiile de eligibilitate, dar şi documentaţia necesară pentru înscrierea în program.

Tot de astăzi, Administraţia Fondului pentru Mediu deschide şi sesiunea de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv instituţiile publice din „Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013”. Termenul limită de depunere a dosarelor este 31 august 2013.

Lista persoanelor juridice validate să participe în cadrul „Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto national 2013” va fi publicată pe site-ul instituţiei (www.afm.ro ) în cadrul secţiunii aferente Programului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: