FOTO Locuinţe de necesitate pentru locatarii blocului  din centrul Galaţiului afectat de explozie

FOTO Locuinţe de
necesitate pentru locatarii blocului  din
centrul Galaţiului afectat de explozie

O parte din locatari au fost răniţi în urma deflagraţiei FOTO ISU Galaţi

Autorităţile au stabilit un perimetru care să permită intervenţia echipelor de cercetare şi expertizare, iar paza imobilului este asigurată de echipaje ale Poliţiei Locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a luat astăzi primele decizii în legătură cu situaţia generată de deflagraţia de la blocul N6 din zona centrală a municipiului Galaţi.

”S-a decis luarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru cetăţeni, stabilirea unui perimetru care să permită intervenţia echipelor de cercetare şi expertizare şi s-a dispus asigurarea pazei de către echipaje ale Poliţiei Locale. Anchetele sociale se derulează în regim de urgenţă astfel încât să se realizeze un necesar în vederea sprijinirii persoanelor afectate”, au precizat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Municipalitatea poate pune la dispoziţie locuinţe de necesitate pentru cetăţenii ale căror apartamente au fost afectate de explozie. Spaţii disponibile pentru cazarea temporară sunt la blocul M11 (Micro 17), la Patinoar şi la Sala Siderurgistul.

De asemenea, în funcţie de necesităţile care vor rezulta din anchetele sociale, se poate asigura cazarmament şi hrană.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Explozie într-un apartament de lângă Bazarul Big din cauza acumulării de gaze

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările