Focar de COVID-19 la Secţia Urologie a Spitalului Judeţean Galaţi. 13 persoane sunt infectate

Focar de COVID-19 la Secţia Urologie a Spitalului Judeţean Galaţi. 13 persoane sunt infectate

Sursa: C.Mazilu

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Judeţean Galaţi. Mai mulţi pacienţi, dar şi cadre medicale, de la Secţia de Urologie au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-COV-2,  iar unitatea medicală a început o anchetă epidemiologică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul Judeţean Galaţi se confruntă cu un nou focar de COVID-19, fiind al treilea confirmat zilele acestea în unitatea medicală. Alte focare de COVID sunt la secţiile Oncologie şi Medicală 2,  potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi.

Focarul a fost identificat la Secţia Urologie. În urma testărilor efectuate, 13 persoane au fost confirmate pozitiv cu SARS-COV-2, dintre care şapte cadre medicale şi şase pacienţi.

Inspectorii DSP Galaţi au început o anchetă epidemiologică şi s-a constatat că virusul a fost adus în Secţia de Urologie de un pacient asimptomatic. 

În ultimele două zile, judeţul Galaţi se confruntă cu o explozie de cazuri SARS-COV-2. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 590 de cazuri din 1662 teste efectuate. 

   Vă recomandăm şi: 

Efectele izolării. Un pneumolog din Galaţi spune că numeroşi pacienţi obosesc foarte repede: aşa apar foarte multe boli

 


   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările