Dosar penal pentru conducătorul unui autoturism care s-a urcat la volan deşi nu avea acest drept

Dosar penal pentru
conducătorul unui autoturism care s-a urcat la volan deşi nu avea acest drept

Poliţiştii l-au prins pe tânăr conducând pe DN 26. Foto: Adevărul

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism de către un bărbat care nu avea acest drept

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul a fost oprit în trafic de un filtru al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti. El se urcase la volanul unui Audi A6 şi a pornit-o la drum pe DN 26, între Galaţi şi Murgeni.

„Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autorităţile din Ucraina în anul 2013. Având suspiciuni asupra documentului prezentat, am efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat ca permisul respectiv nu îndeplinea condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Ion Irimia.

Extinzând verificările, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că, şoferul nu deţine permis de conducere şi nu a obţinut niciodată acest drept.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, in vederea producerii unei consecinţe juridice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: