Cei mai penibili hoţi. Au încercat fără succes să fure bani prin fanta unui bancomat

Cei mai penibili hoţi. Au încercat fără succes să
fure bani prin fanta unui bancomat

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea persoanelor care au incendiat fanta unui bancomat din comuna gălăţeană Lieşti după ce încercaseră anterior să forţeze mecanic dispozitivul pentru a sustrage bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 11 septembrie, în jurul orei 4,00, Secţia 3 Poliţie Rurală Lieşti a fost sesizată printr-un telefon la 112, de către un angajat de la o agenţie bancară din comuna Lieşti, cu privire la faptul că a fost declanşată alarma din interiorul agenţiei.                  

”Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute au încercat forţarea mecanică a fantei de eliberare a bancnotelor de la bancomatul amplasat la sediul acestei agenţii bancare din comuna Lieşti, iar apoi au incendiat această fantă”, a declarat agentul şef principal Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Nu au fost descoperite în zonă sau în apropierea bancomatului substanţe explozive sau detonante şi nu au fost sustraşi bani. 

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Galaţi au deschis un dosar penal în acest caz pentru distrugere şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările