Avarie gravă la reţeaua de termoficare a Galaţiului. Circa 6.600 de apartamente au rămas fără căldură şi apă caldă

Avarie gravă la reţeaua de termoficare a Galaţiului. Circa 6.600 de apartamente au rămas fără căldură şi apă caldă

FOTO Arhiva Adevărul

Potrivit Calorgal SA (societatea de distribuire a agentului termic) avaria s-a produs la reţeaua de transport a Electrocentrale, fiind afectate 10 puncte termice din cartierele Micro 17, Micro 18,Micro 20 şi Micro 21

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua răcire a vremii vine cu o veste proastă pentru mai bine de 10.000 de gălăţeni: conductele de distribuţie a agentului termic au cedat din nou (este a zecea avarie majoră din ultimele două luni) lăsându-i fără căldură pe termen neprecizat.

„Ca urmare a unei avarii survenite pe reţeaua SC Electrocentrale SA, în acest moment este afectată furnizarea de agent termic în 10 puncte termice din municipiul Galaţi. SC Electrocentrale SA  a informat că avaria a fost localizată pe strada Oţelarilor, la intersecţia cu strada Brăilei”, informează Calorgal SA, societatea de distribuţie a agentului termic în Galaţi..

Cele 10 puncte termice alimentează 6.600 apartamente branşate şi locuite din 99 de asociaţii de proprietari din cartierele Micro 17, Micro 18,Micro 20 şi Micro 21.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectaţi. Calorgal SA va relua furnizarea de agent termic la parametrii normali în zonele afectate deîndată ce vor fi încheiate lucrările de reparaţii la magistrala SC Electrocentrale SA”, a mai precizat Calorgal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: