A postat un mesaj pe un site de vânzări on line pentru a-şi vinde telefonul, dar a sfârşit prin a fi tâlhărit

A postat un mesaj pe
un site de vânzări on line pentru a-şi vinde telefonul, dar a sfârşit prin a fi
tâlhărit

Proprietarul telefonului a fost lovit pentru a fi deposedat de bun Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, cu vârsta de 16 şi 17 ani, au fost plasaţi sub control judiciar, fiind cercetaţi pentru tâlhărie, după ce au agresat un bărbat de 21 de ani pentru a-i fura telefonul mobil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 ianuarie, poliţiştii Secţiei 3 din Galaţi au identificat doi tineri de 17 şi 16 ani bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, la data de 19 noiembrie 2017, cei doi au trimis un mesaj pe un site de vânzare-cumpărare, fiind interesaţi de achiziţionarea unui telefon mobil, stabilind ca loc de întâlnire staţia de autobuz de la Spitalul Judeţean din Galaţi.

”S-a prezentat vânzătorul, un bărbat de 21 ani, care i-a oferit telefonul mobil unuia dintre cei doi tineri, pentru a-l studia, moment în care acesta a fugit cu bunul şi, pentru a-şi asigura scăparea, a lovit victima”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive, procurorul de caz  dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 zile şi interdicţia de a părăsi municipiul Galaţi pentru aceeaşi perioadă.

citeste totul despre: