A plecat la muncă şi nu s-a mai întors acasă nici după zece zile

A plecat la muncă şi nu s-a mai întors acasă nici după zece zile

Ionuţ Daniel Andone a dispărut pe 24 martie. Foto: IPJ Galaţi

Dispariţia a fost semnalată în urmă cu exact o săptămână de o gălăţeancă de 39 de ani. Aceasta le-a spus poliţiştilor Secţiei 2 din Galaţi că soţul ei, Andone Ionuţ Daniel, de 41 ani a plecat cu o zi în urmă la serviciu şi nu a mai revenit la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au demarat acţiunile de căutare şi, în urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că bărbatul a mers în dimineaţa zilei de 24 martie la societatea la care îşi desfăşoară activitatea, în jurul orei 09.30 s-a deplasat la Palatul de Justiţie în interes de serviciu, după care nu a mai revenit la locul de muncă şi nici la domiciliu.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 – 1,72 m, corpolent, păr grizonant şi ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de material textil gri închis, o bluză cu nasturi şi guler tip anchior, de culoare gri, pantalon verde – petrol şi pantofi negri, cu şiret.

Cine poate da relaţii este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apelze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: