Şofer prins cu o viteză record pe un drum judeţean, unde limita maximă este de 50 de kilometri la oră

Şofer prins cu o viteză record pe un drum judeţean, unde limita maximă este de 50 de kilometri la oră

Foto: Arhivă Adevărul

Un şofer din Galaţi a primit o amendă în valoare 1.450 lei şi a rămas fără permis 90 de zile, după ce a fost depistat în trafic cu o viteză de 122 km/h, pe o porţiune de drum unde limita maximă de viteză este de 50 kilometri la oră. El avea permis de doar două săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit IPJ Galaţi, un tânăr în vârstă de 22 ani, din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi, a fost depistat în trafic pe DN 25 în localitatea Umbrăreşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 122 km/h, pe o porţiune de drum unde limita maximă de viteză este de 50 km/h

Poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi, care desfăşurau activităţi specifice pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere, l-au oprit pe acest tânăr după ce autoturismul pe care-l conducea a fost înregistrat de aparatul radar Trucam că rula cu viteza de 122 km/h.

„Conducătorul auto este posesor de permis de conducere de la inceputul acestui an. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare 1.450 lei şi s-a luat măsura complementară a reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, a anunţat IPJ Galaţi.

Vă recomadăm să citiţi şi: 

Şeful Biroului Drumuri Naţionale din Poliţia Prahova, destituit după ce subalternii săi au parcat o autospecială perpendicular pe şosea

Român căutat de francezi după ce a fost prins cu un test ADN, în urma unui furt

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările