În noaptea dintre ani nimeni nu doarme. Nici hoţii, aşa că poliţiştii s-au pregătit pe măsură

În noaptea dintre ani nimeni nu doarme. Nici hoţii, aşa că poliţiştii s-au pregătit pe măsură

De Revelion, nimeni nu doarme. Nici hoţii! Foto: Adevărul

În perioada 30 decembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, peste 170 de poliţişti gălăţeni sunt pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Dispozitivele de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea infracţiunilor stradale pe raza localităţilor urbane şi rurale, în special în zonele aglomerate şi în zonele în care vor fi organizate manifestări cultural-artistice în aer liber.

Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră vor fi prezenţi pe principalele artere de circulaţie, în zona manifestărilor publice organizate în aer liber, activităţile de dirijare a traficului fiind completate de acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În mod deosebit, în această perioadă, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, va fi monitorizată permanent respectarea legislaţiei referitoare la regimul articolelor pirotehnice.

Poliţiştii gălăţeni vor fi la datorie,  pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror  evenimente care pot afecta  ordinea şi liniştea publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: