VIDEO McDonald’s a deschis primul restaurant la Focşani, după două decenii de promisiuni electorale încălcate ale politicienilor locali

VIDEO McDonald’s a deschis primul restaurant la Focşani, după două decenii de promisiuni electorale încălcate ale politicienilor locali

McDonald's s-a deschis şi La Focşani

Restaurantul de tip fast food de la Focşani este cel de-al 74-lea care se deschide la nivel naţional. Investiţia s-a ridicat la 2 milioane de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din anul 2000 până în prezent, una dintre cele mai frecvente promisiuni electorale la Focşani a fost aducerea în oraş a celebrului restaurant de tip fast food McDonald’s.

În campania de alegeri din anul 2008, Marian Oprişan a plusat şi a promis că va aduce în oraş nu unul, ci două astfel de restaurante.

Ani de zile, focşănenii au mers în oraşe vecine precum Bacău, Galaţi sau Buzău, doar pentru a le face pe plac copiilor dornici să se delecteze cu hamburgeri americani, dar şi pentru surprizele cu jucării. Luni, 11 noiembrie, la Focşani a fost deschis primul magazin McDonald’s din istoria oraşului. Este amplasat pe Bulevardul Brăilei, în parcarea hypermarketului Kaufland. Potrivit reprezentanţilor companiei, este de tip drive-in, adică pot fi făcute comenzi şi din autoturisme.

De la deschiderea oficială a restaurantului de la Focşani au lipsit tocmai notabilităţile oraşului, care au fost aşteptate mai bine de 20 de minute pentru a se alătura celorlalţi invitaţi, asta în condiţiile în care McDonald’s a devenit un angajator important pentru un oraş de talia Focşaniului. În restaurant lucrează 65 de persoane, toţi localnici.

“Recrutările pentru echipa din Focşani au început cu un an în urmă. Am selectat echipa de manageri care va duce mai departe coordonarea activităţii. Este un loc cu care ne mândrim, suntem liderii industriei de restaurante cu servire rapidă şi aducem pentru clienţii noştri din Focşani cele mai bune standarde de calitate, servire şi curăţenie. Este un restaurant modern, care îmbină în mod fericit tehnologia şi tradiţia. Restaurantul din Focşani beneficiază de toate inovaţiile McDonald’s, fie că este vorba de tehnologie, fie că este vorba de produse noi, casele de marcat autonome unde clienţii pot să-şi facă singuri comanda şi toate comenzile sunt preparare pe loc. Este un restaurant tradiţional pentru familie şi punem la dispoziţia familiilor tot ce le trebuie să se simtă bine”, a declarat la deschidere Daniel Boaje, director general al lanţului de restaurante McDonald’s România.

Potrivit acestuia investiţia de la Focşani este cifrată la aproximativ două milioane de euro.

De altfel, McDonald’s are la ora actuală 74 de restaurante în peste 20 de oraşe din România şi numai anul acesta a deschis 8 restaurante noi, printre care şi cel de la Focşani. Politica firmei merge în continuare spre dezvoltare, astfel că în următorii ani vor fi investiţi peste 50 de milioane de euro pentru acoperirea cu restaurante a tuturor regiunilor ţării.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările