Un copil din Vrancea a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri. Cum a decurs operaţiunea de salvare

Un copil din Vrancea a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri. Cum a decurs operaţiunea de salvare

Copil a fost scos afară în siguranţă

Pentru scoaterea micuţului au fost mobilizate forţe de  la Secţia de Pompieri din Municipiul Adjud şi voluntari din comuna Păuneşti

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, în jurul orei 15:50, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de de Urgenta „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea au fost solicitate să intervină în localitatea Păuneşti, pentru salvarea unui copil care a căzut într-o fântână, fără apă, adâncă de circa 22 m.

Pentru salvarea copilului, în vârstă de 10 de ani, au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie. În sprijinul pompierilor militari a acţionat şi S.V.S.U. Păuneşti şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

"Pompierii în cooperare cu SVSU au  asigurat extragerea copilului  în condiţii de siguranţă, din fântâna adâncă de aproximativ 22 metri, cu diametrul de circa 1 m. În urma căzăturii copilul a suferit o rană la membrul inferior stâng. Acesta a fost scos la suprafaţă în stare conştientă şi predat echipajului S.A.J., care, ulterior, l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani", potrivit ISU Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: