Supraveghetoarea unui cămin de liceeni, pedepsită cu tăierea salariului pentru că a bătut un elev. Ce sancţiune a primit adolescentul

Supraveghetoarea unui cămin de liceeni, pedepsită cu tăierea salariului pentru că a bătut un elev. Ce sancţiune a primit adolescentul

Elevul susţine că a fost bătut cu coada mopului de spălat pe jos

Decizia a fost luată în cadrul comisiei de disciplină întrunite la nivelul unităţii de învăţământ şi va fi supusă aprobării Consiliului de Administraţie

Ştiri pe aceeaşi temă

Comisia de disciplină a Colegiului Tehnic ”Valeriu D. Cotea”, întrunită pentru a analiza cazul elevului lovit cu coada de la mopul de spălat pe jos, a decis să o sancţioneze pe angajata care avea grijă de elevi.

S-a propus consiliului de administraţie sancţionarea cu reducerea salariului cu 10% pe trei luni în cazul supraveghetoarei. Elevul va fi sancţionat cu avertisment, pentru că nu a respectat programul de odihnă, ne-a declarat Remus Paraschiv, directorul Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea".

Reamintim că un băiat în vârstă de 17 ani, din Tecuci, elev al Liceului de Artă "Gh. Tattarescu" din Focşani, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul de Urgenţă din Focşani, după ce ar fi fost lovit de supraveghetoarea căminului de elevi aparţinând Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea", acolo unde locuieşte adolescentul.

Agresiunea s-a întâmplat pe fondul gălăgiei existente în cămin. Medicii de la Spitalul de Urgenţă au scris pe fişa medicală că elevul a suferit un "traumatism braţ stâng prin agresiune, cu echimoze locale".

Adolescentul a depus plângere şi la poliţie, fiind întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: