Societatea de termoficare pregăteşte populaţia pentru perioada de iarnă. În câteva zile încep probele de presiune la instalaţii

Societatea de termoficare pregăteşte populaţia pentru perioada de iarnă. În câteva zile încep probele de presiune la instalaţii

ENET începe probele la instalaţii

În municipiul Focşani, ENET mai are aproximativ 14.000 de clienţi din peste 30.000, câţi erau înainte de 1989, după ce oamenii s-au debranşat şi şi-au montat centrale de apartament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Societatea de termoficare ENET SA Focşani anunţă că începând cu data de 24 septembrie se vor face probe de presiune la instalaţiile interioare de încălzire, încărcându-se reţeaua cu apă pentru perioada de iarnă.

"Facem apel la clienţii noştri să se asigure că instalaţiile proprii sunt în stare de funcţionare şi lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate. După data specificată mai sus societatea noastră nu-şi asumă răspunderea pentru eventualele daune produse în apartamente de apa din instalaţii. Facem menţiunea că nu se acceptă decalarea termenului anunţat pentru nicio scară de bloc. În cazul unor defecţiuni vă rugăm să vă adresaţi punctului termic din zona în care locuiţi sau la Dispecerat, tel. 0237/233.555", potrivit unui comunicat de presă al ENET.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: