UPDATE Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost reţinut

UPDATE Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost reţinut

Sediul PSD Vrancea

Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc în noaptea de luni spre marţi. Poliţiştii l-au audiat toată noaptea pe atacator.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Ora 10.00 Bărbatul care a aruncat cu o sticlă incendiară în sediul PSD a fost reţinut pentru 24 de ore. Împotriva lui a fost deschis un dosar penal pentru săvârşrea infracţiunii de tentativă de distrugere.

Sediul PSD Vrancea a fost atacat cu un cocktail Molotov, luni seara, târziu. Un bărbat a intrat în curtea sediului, cu o sticlă de benzină în mână, pe care a aprins-o şi a aruncat-o, apoi a luat-o la fugă.

Focul a ars doar o parte din vegetaţia aflată în curtea sediului de partid. Bărbatul care a aruncat sticla incendiară a fost prins repede de poliţişti.

Acesta are 45 de ani, este din localitatea Goleşti şi este angajat al unei instituţii aflate în subordinea Primăriei Focşani.

Bărbatul era extrem de agitat şi a fost audiat de poliţişti.

Marţi dimineaţa, în curtea sediului PSD Vrancea nu mai exista niciun indiciu că acolo s-ar fi petrecut ceva cu câteva ore în urmă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: