Patronul reţelei de cofetării Marco a murit după ce a fost înţepat de albine. Vasile Marin voia să înveţe apicultură

Patronul reţelei de cofetării Marco a murit după ce a fost înţepat de albine. Vasile Marin voia să înveţe apicultură

Stupi de albine

Tragedia a avut loc în comuna Dumitreşti, în zona unor stupi de albine. Vasile Marin a intrat în şoc anafilactic şi a murit înainte de a veni medicii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Marin, în vârstă de 60 de ani, patronul reţelei de cofetării Marco din Focşani şi Panciu, a murit duminică după-amiază, după ce a fost înţepat de albine. El se afla în satul Luncile, din comuna Dumitreşti, împreună cu alte persoane, dar a fost înţepat de o albină în picior. Acest lucru i-a fost fatal, pentru că a intrat în şoc anafilactic. Medicii de la amnulanţă veniţi la faţa locului nu l-au mai putut salva.

"Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au fost sesizaţi prin apelul 112  despre faptul că o persoană a fost înţepată de albine, fiind în stare de inconştienţă. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focşani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei. Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", potrivit IPJ Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările