Noul serviciu de parcări cumpără mii de plăcuţe de identificare a locului rezervat. Cum recuperează banii

Noul serviciu de parcări cumpără mii de plăcuţe de identificare a locului rezervat. Cum recuperează banii

Plăcuţe de identificare a locului de parcare  FOTO: Ştefan Borcea

Pentru început, Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani a atribuit contractul pentru realizarea a 2.000 de plăcuţe.

De câteva zile, de administrarea locurilor de parcare publice şi rezidenţiale din Focşani se ocupă un serviciu nou creat în cadrul Direcţiei de Dezvoltare Servicii Publice, instituţie subordonată municipalităţii.

Şeful acestui serviciu este Nicuşor Statache, acelaşi care a condus şi Societatea Parking, căreia Consiliul Local nu i-a mai prelungit activitatea, şef care aspiră acum şi la conducerea DDSP, fiind singurul candidat rămas în concurs.

Una dintre primele măsuri stabilite la nivelul DDSP pentru noul serviciu a fost atribuirea unui contract în valoarea de aproape 93.000 de lei, firmei Caspro Publicitate, pentru confecţionarea a 2.000 de plăcuţe informative pentru identificarea locurilor de parcare pentru persoane fizice.

„Am luat în calcul noile contracte care se vor încheia anul acesta. Vechile plăcuţe rămân valabile cât vor rămâne şi contractele, nu vor fi schimbate deocamdată. Pe plăcuţele noi se revine la titulatura de DDSP, în loc de Parking. Procedura spune că noi le achiziţionăm şi cetăţenii le cumpără de la noi ulterior”, declară Costel Dochioiu, directorul DDSP Vrancea, pentru „Adevărul“.

Foto Ştefan Borcea 

Noile plăcuţe vor costa 40,33 de lei, fără TVA şi vor fi realizate după acelaşi model care a existat şi până acum.

De menţionat că iniţial DDSP a intenţionat să cumpere plăcuţe de 135.000 de lei, dar achiziţia a fost respinsă pe SEAP, sub motivaţia că pachetul de produse a fost greşit.

Vă mai recomandăm:

FOTO Cum plătesc focşănenii parcări de reşedinţă în noroaie şi gropi. "Ne-au pus să plătim în avans pe 2019"

PSD şi-a instalat om la Parcări şi la Direcţia de Dezvoltare a Focşaniului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările