Naivitatea se plăteşte scump

Naivitatea se plăteşte scump

O femeie din Soveja a fost înşelată de un individ cu suma de 600 de lei, primind în schimb o servietă cu hârtii albe.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie în vârstă de 57 de ani, din comuna Soveja, s-a adresat vineri după amiază Poliţiei Focşani, după ce a fost victima unei înşelătorii. Potrivit acesteia, în timp ce aştepta pe peron în Autogara Focşani a intrat în discuţie cu un bărbat.

La un moment dat, acesta a simulat o convorbire telefonică din conţinutul căreia a lăsat să se înţeleagă faptul că dorea să cumpere ceva din Focşani, dar nu avea banii necesari, respectiv 6000 de lei. În ajutor i-a sărit femeia cu care făcuse cunoştinţă pe peron, căreia i-a spus că îi va restitui banii imediat ce se întoarce din oraş.

În schimbul sumei de 600 lei, bărbatul i-a lăsat o geantă tip servietă, în care pretindea că are documentele preţioase, necesare pentru a rezolva anumite probleme, servietă pe care urma să o recupereze la întoarcerea lui de la cumpărături, iar banii urmau să-i fie restituiţi femeii.

După plecarea bărbatului femeia a aşteptat timp de aproximativ 3 ore întoarcerea lui, apoi a căutat în servieta care i-a fost lăsată, găsind doar hârtii goale.
Cazul este cercetat acum de poliţie.

Mai puteţi citi:

Femeie din Focşani, înşelată de 17.000 de lei, prin metoda "accidentul", de un individ care s-a dat comisar de poliţie

Un director de bancă a fost înşelat cu abonamente de telefon

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: