"Mancuso de la DSP", băgat în comisia de disciplină după ce s-a dat în spectacol pe stradă

DSP Vrancea

Bărbatul a provocat scandal la centrul de carantină aflat în incinta Hotelului Unirea. El a venit beat şi a fost luat la întrebări de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajatul DSP care marţi seara, târziu, a provocat scandal în faţa Hotelului Unirea, unde este centrul de carantină pentru persoanele venite din afara ţării, va fi supus unei cercetări disciplinare din partea instituţiei unde lucrează.

Autorităţile au anunţat miercuri că "Mancuso, cum l-a etichetat poliţistul care a intrat în contact cu el, nu avea nicio calitate în momentul în care a provocat tot spectacolul.

"Referitor la articolele din presa locală despre angajatul Direcţiei de Sănătate Publică  implicat într-un schimb de replici cu poliţiştii care asigură paza unui centru de carantină, vă informăm că acesta se afla în afara orelor de lucru şi nu are atribuţii specifice faţă de acest obiectiv. Comisia de disciplină a DSP s-a autosesizat şi a început cercetările în acest caz. Menţionăm că Poliţia Municipiului Focşani a comunicat că la data de 31 martie a.c., poliţiştii au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentraţie de 1, 01 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal", potrivit Instituţiei Prefectului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: