Momentul în care maşina unui tânăr care mergea cu 160 de km pe oră intră într-un tractor. Doi oameni au murit pe loc VIDEO

Momentul în care maşina unui tânăr care
mergea cu 160 de km pe oră intră într-un tractor. Doi oameni au murit pe loc VIDEO

Maşina s-a făcut zob în urma impcatului cu tractorul FOTO ISU Vrancea

Acidentul a avut loc pe data de 26 iunie, pe DN23, în judeţul Vrancea, comuna Măicăneşti. Cele două victime au fost înmormântat marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Vrancea, pe DN23, în zona comunei Măicăneşti, a avut loc un teribil accident de circulaţie, unde doi oameni, un tânăr de 23 de ani şi un bărbat de 44 de ani, ambii din Gulianca, judeţul Brăila, şi-au pierdut viaţa în urma unui impact între un autoturism şi un tractor.

La volanul autoturismului se afla tânărul de 23 de ani, recent întors din Danemarca, care avea o afacere în domeniul zootehniei.

În mod inexplicabil, maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tractor care circula regulamentar pe şosea. 

Impactul a fost devastator, cei doi ocupanţi au autoturismului murind pe loc. 

Maşina lor s-a făcut zob, iar trupurile fără suflare au fost scoase dintre fiare. Accidentul a putut fi desluşit graţie camerei de supraveghere montate pe tractor, care a surprins exact momentul impactului.

VIDEO AICI

Din informaţiile noastre, maşina circula cu 160 de kilimetri pe oră

„Echipajul de descarcerare a extras din autoturism două victime, de sex masculin, una în vârstă de 23 de ani, cealaltă în vârstă de 44 de ani, ambele fără semne vitale, echipajul SAJ, prezent la faţa locului, constatând decesul acestora. Echipajul SMURD a preluat de la locul accidentului o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică (soţia uneia dintre victime, care a venit ulterior acolo). Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI), la locul evenimentului”, potrivit ISU Vrancea.

Cei doi bărbaţi au fost înmormântaţi marţi, în comuna natală, Salcia Tudor, din judeţul Brăila: unul în satul Olăneasca, celălalt în satul Gulianca.

Vă mai recomandăm:

Bărbatul omorât de roata care s-a desprins de camion era bulibaşa romilor tradiţionali din Vrancea

Un şofer a murit într-un teribil accident în Vrancea. El a întors maşina pe E85 şi a fost lovit în plin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările