FOTO Profesorii celui mai vechi liceu din Focşani au vărsat lacrimi de emoţie la pensionarea secretarei care a slujit 43 de ani unitatea de învăţământ

FOTO Profesorii celui mai vechi liceu din Focşani au vărsat lacrimi de emoţie la pensionarea secretarei care a slujit 43 de ani unitatea de învăţământ

Lila Tănase

Lila Tănase se poate confunda cu viaţa celui mai vechi liceu din Focşani, pe care de altfel l-a şi absolvit în anii '70.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre momentele emoţionante ale zilei de vineri s-a consumatla Colegiul Naţional Unirea din Focşani, acolo unde secretara şefă a prestigioasei unităţi de învăţământ şi-a luat bun rămas de la colegii ei, cu ocazia ultimei zile de activitate.

Lila Tănase a ieşit la pensie în plină putere, după o carieră neîntreruptă de 43 de ani în această funcţie, timp în care prin mâinile sale au trecut actele a mii de elevi şi sute de profesori. 

Se poate spune că a trăit o viaţă în acest liceu, unde s-a format mai întâi ca elevă.

Colegii au surprins-o astăzi, la pensionare, cu flori şi un tort cu mesajul "CNU îţi mulţumeşte". Mulţi dintre ei au şi vărsat lacrimi.

"... cand 43 de ani trec precum clipele şi locul de muncă rămâne acelaşi, atunci locul îţi pastreaza sufletul şi cuvintele devin de prisos... O ultimă zi de muncă în care nici măcar n-am apucat să-i spunem că Liceul UNIREA va fi mult mai sarac fără ea... Mulţumiri, Domnişoară Lila Tănase, ai intreaga noastră recunoştinţă!", a scris pe pagina de Facebook Cornel Noană, directorul Colegiului Naţional Unirea.

cuvinte din suflet au spus şi alţi dascăli care o preţuiesc pe Lila Tănase.

"M-a întâmpinat acum 30 de ani, când am început viaţa de profesor la CNU. De multe ori m-a încurajat şi ajutat. E o femeie specială, dedicată muncii de secretară şi scolii. De mâine va veni doar în vizită..."
Îţi multumim, dragă Lila!!

"Un om special, fără de care nu se poate! În echipă cu doamna Luciana Dincă a gestionat existenţa şcolară a zeci de mii de elevi, a făcut bine şi frumos! Viaţă lungă, sănătate şi linişte! Succes doamnelor ce succed la serviciul de secretariat al şcolii", a sciris pe Facebook şi profesorul Emil Onea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: