FOTO Aleşii locali "copy-paste" lucrează „în ritm susţinut” pentru binele poporului

FOTO Aleşii locali

Mulţi dintre aleşii focşăneni au copiat unii de la alţii din rapoartele de activitate

Consilierii locali focşăneni par să nu fi învăţat nimic din experienţele trecute atunci când e vorba de prezentat rapoartele de activitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rapoartele de activitate pe anul 2013 ale aleşilor locali focşăneni sunt la fel de banale ca întotdeauna, adică lipsite de conţinut şi, mai ales, de originalitate.

Nu aveam pretenţia să citim în aceste rapoarte creaţii literare, pentru că nu asta este rolul unui consilier local, dar nu ne-am aşteptat ca foarte multe dintre prezentările făcute de reprezentanţii focşănenilor în legislativ să fie nişte rânduri copiate unii de la alţii, înşirate pe hârtie într-un limbaj de lemn îngrozitor.

Altfel spus, parafrazându-l pe poetul nepereche, nişte "cuvinte goale, ce din coadă au să sune”. În afară de inventarul acţiunilor pe care le-au întreprins în anul 2013 „în binele poporului”, majoritatea rapoartelor sunt identice în conţinut, fără deosebire de culoarea politică.

 
Foto

„Am conlucrat permanent cu ceilalţi consilieri locali, cu angajaţii Primăriei Focşani şi cu primarul municipiului Focşani, domnul Decebal Bacinschi. Am participat la diverse evenimente şi manifestări organizate de Primărie şi alte instituţii în cadrul municipiului, acţiuni culturale, sociale, ştiinţifice sau comemorative de interes local sau naţional. Întreaga activitate de consilier local s-a desfăşurat într-un ritm susţinut şi a vizat ajutorul pentru cetăţeni, crearea unor condiţii mai bune de trai, precum şi dezvoltarea armonioasă şi eficientă a municipiului Focşani”, sunt concluziile puse în rapoarte de consilierii Aurel Bâcu-PP-DD, Elena Balaban şi Ionuţ Mersoiu-PSD, Dan Buzoi şi Dragoş Horhocea-PNL. Singurul lucru pe care nu l-am aflat din răsfoirea rapoartelor a fost faptul că nu ştim cine pe cine a copiat, pentru că toate rapoartele "încriminate" sunt scrise cu acelaşi font.

În legislativul focşănean sunt 21 de consilieri locali, iar şase dintre ei nu şi-au dus la îndeplinire până acum obligaţia de a depune raportul de activitate, dar sperăm că dacă o vor face în cele din urmă să nu se inspire de la cei pomeniţi mai sus.

Mai puteţi citi:

Consilierul local Radu Niţu îşi toarnă cenuşă în cap

Primăria a plătit pentru un plan urbanistic copy paste. Conform proiectului, Autostrada Bucureşti - Piteşti trece prin Focşani

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: