Consilierul local Radu Niţu îşi toarnă cenuşă în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social democratul este şi administratorul Şcolii „Ştefan cel Mare” din Focşani, postură din care la ultima şedinţă de consiliu local a refuzat să voteze pentru alocarea de fonduri la şcoala unde angajat.

La ultima şedinţă de consiliu local, consilierul PSD Radu Niţu s-a aflat într-o postură total ingrată la votul asupra unui proiect care-l privea în mod personal.

Acesta este angajat ca administrator al Şcolii „Ştefan cel Mare”, postură care-l îndreptăţea să voteze proiectul propus de primarul Decebal Bacinschi, în fapt colegul său de partid, privind alocarea de fonduri pentru finalizarea lucrărilor la unitatea de învăţământ.

Radu Niţu a preferat însă să nu-l supere pe cel care a trasat indicaţia să nu se dea bani la Şcoala „Ştefan cel Mare”, de frica unor eventuale repercusiuni politice asupra sa, astfel că votul său din plen a surprins pe mulţi. Semn că dictatura de partid funcţionează mai bine decât conştiinţa.

Astăzi, Radu Niţu a oferit câteva explicaţii, sugerând că a existat o neînţelegere.

„Am discutat după aceea în grupul nostru şi nu a fost nicio obiecţie la lucrările făcute în şcoală. Bănuiesc că au fost nişte neînţelegeri. L-am convins şi pe domnul Vrabie şi la următoarea şedinţă vom vota proiectul”, s-a limitat să spună Radu Niţu.

Unul dintre directorii din Vrancea a comentat situaţia în felul următor. „Dacă era administrator la mine în şcoală şi vota împotriva intereselor şcolii îl dădeam afară în secunda doi”. Subscriem.

Mai puteţi citi:

Primarul Bacinchi, blocat de aleşi să finalizeze proiectul european de reabilitare a  Şcolii „Ştefan cel Mare”

FOTO VIDEO Bacinschi apelează la coarda sensibilă a consilierii locali să aloce fonduri pentru Şcoala „Ştefan cel Mare”

 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite