Focşănenii vor plăti mai mulţi bani pentru gunoiul menajer pe care îl produc. Noul tarif propus

Focşănenii vor plăti mai mulţi bani pentru gunoiul menajer pe care îl produc. Noul tarif propus

Bani mai mulţi pentru gunoiul menajer

Modificarea pe care o solicită operatorul de salubritate de la Focşani se află în dezbatere publică şi, cel mai probabil, va intra pe ordinea de zi în şedinţa ordinară din această lună.

Societatea CUP Salubritate Focşani propune modificarea tarifelor  pentru activitatea de colectare, transport, depozitate a deşeurilor menajere din municipiul Focşani.

Astfel, de la 1 martie, dacă aleşii locali vor fi de acord, focşănenii vor plăti cu aproximativ 10% mai mult pentru gunoiul pe care îl propun. Astfel, în loc de 12,29 de lei/lună/persoană se propune un tarif de 13,49 de lei/lună/persoană.

CUP Salubritate justifică aceste creşteri prin faptul că s-au modificat în sus şi tarifele  de depozitare a deşeurilor duse la Brăila, la groapa de gunoi de la Muchea, dar şi prin faptul că au crescut cheltuielile de natură salarială.

Vă mai recomandăm:

Jumătate din Focşani nu plăteşte gunoiul. De ce salubrizarea a ajuns un fiasco în capitala Vrancei

VIDEO Primarul Misăilă mai numără odată focşănenii care nu plătesc serviciul de salubritate. Deocamdată nu a găsit soluţia să-i oblige să achite gunoiul pe care îl produc

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările