Explozie în cabina unui autotren. Doi bărbaţi din Republica Moldova au ajuns în stare gravă la spital

Explozie în cabina unui autotren. Doi bărbaţi din Republica Moldova au ajuns în stare gravă la spital

Explozia a avut loc la Goleşti

Medicii de la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon vor lua în calcul transferul celor doi bărbaţi la un alt spital din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi din Republica Moldova au ajuns azi noapte în stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă din Focşani, cu arsuri de gradele I, II şi III.

Aceştia erau într-un autotren staţionat pe raza comunei Goleşti şi se încălzeau cu o butelie, însă aceasta a explodat. Pompierii a intervenit repede şi au reuşit să localizeze  şi să stingă incendiul.

Cei doi bărbaţi de 35, respectiv 36 de ani au suferit arsuri pe tot corpul şi au fost internaţi la Secţia de Chirurgie Plastică.

Cel mai probabil, ei vor fi transferaţi la un spital specializat din ţară.

Pompierii spun cum s-a produs deflagraţia

În data de 01.03.2018, în jurul orei 01.0,0 a fost primit prin intermediul nr.unic de urgenţă un apel care anunţa un incendiu izbucnit la un autotren în comuna Goleşti. Acesta se afla în parcarea unei societăţi comerciale aproape, de o hală de producţie. S-a intervenit din partea Detaşamentului de Pompieri Focşani cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la faţa locului organele de intervenţie au constatat că incendiul s-a produs probabil din cauza unei lampe de gătit cu combustibil lichid (sursa de aprindere: flacără). Consecinţele incendiului au fost: ars în totalitate capul de tractor. În urma exploziei capului tractor, s-a produs o deflagraţie urmată de incendiu, care a afectat hala de producţie. A ars baza acoperişului aprox.10 mp, peretele lateral al bazei pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. În urma incendiului au rezultat 2 victime:un bărbat de 36 ani cu arsuri de gradele 2 şi 3 de aproximativ 50% din suprafaţa corpului. A doua victimă, un bărbat de aproximativ 36 ani, cu arsuri gradele 1 şi 2 în proporţie de circa 30% din suprafaţa corpului.

SURSA: ISU Vrancea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările