Bărbat din Vrancea, arestat la jumătate de an după ce şi-a incendiat casa şi era să-şi omoare membrii familiei

Bărbat din Vrancea, arestat la jumătate de an după ce şi-a incendiat casa şi era să-şi omoare membrii familiei

Bărbatul a fost arestat

Fapta s-a produs în luna iulie 2017, dar cercetările au fost îngreunate de faptul că nu a existat o plângere împotriva bărbatului piroman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Vîrteşcoiu, a fost arestat marţi, pentru 30 de zile, de magistraţii de la Tribunalul Vrancea, pentru o faptă comisă în luna iulie a anului trecut.

Potrivit procurorilor, pe data de 23 iulie, dimineaţa, după o noapte petrecută la o nuntă din sat, unde a consumat băuturi alcoolice, bărbatul s-a urcat pe o scară şi a dat foc tricoului cu care era îmbrăcat, aruncându-l în podul casei, fapt care a declanşat un incendiu puternic.

În acest timp, membrii familiei sale, soţia precum şi trei copii, se aflau în casă şi dormeau. Cum în curte se aflau la joacă alţi doi copii, aceştia şi-au alertat rudele din casă înainte de a fi prea târziu.

Familia nu a depus plângere împotriva piromanului, dar în acest caz s-a autosesizat poliţia, care a făcut cercetări. Ulterior, procurorii de la Parchetul Focşani au declinat dosarul către parchetul de lângă Tribunalul Vrancea.

"Din verificări a rezultat că e lângă distrugere, s-a mai produs şi o altă faptă, respectiv tentativă de omor. Din această cauză s-a ajuns la dispunerea măsurii reţinerii", ne-a declarat Marinela Arginteanu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.


 

citeste totul despre: