Bărbat violent, potolit cu pistolul după ce a sărit cu cuţitul la poliţişti. Individul a fost reţinut

Bărbat violent, potolit cu pistolul după ce a sărit cu cuţitul la poliţişti. Individul a fost reţinut

Agresorul a fost reţinut

Înainte de faptă, acesta a agresat-o şi pe concubina lui, care i-a făcut plângere la poliţie. El este cercetat în prezent pentru ultraj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Focşani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ultraj, după ce a sărit cu cuţitul la poliţişti. Fapta s-a întâmplat sâmbătă seara, după ce în prealabil a agresat-o pe concubina sa şi a părăsit locuinţa.

"Femeia a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Focşani,  unde a formulat plângere pentru  săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, refuzând însă emiterea unui ordin de protecţie. După întocmirea documentaţiei, poliţiştii au condus-o pe femeie la domiciliu, ocazie cu care, cu acordul acesteia, au pătruns în curte pentru a verifica dacă mai există vreo stare de pericol pentru viaţa ori integritatea corporală a femei. La un moment dat, bărbatul care revenise la locuinţă, a ieşit în curte având în mână un cuţit şi s-a îndreptat ameninţător către poliţişti, adresându-le injurii. Bărbatul a fost somat să abandoneze cuţitul, dar întrucât nu s-a supus somaţiei, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare, trâgând un foc de avertisment în plan vertical. Acesta a aruncat cuţitul pe sol, după care cei doi poliţşti l-au imobilizat, l-au încătuşat şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani. În cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea s-a sesizat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, iar în data de 27 ianuarie a.c., faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore", potrivit IPJ Vrancea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: