VIDEO Cum a încercat un bărbat să fure bijuterii dintr-un mall din Craiova. „Nu l-au prins, o să mai încerce“

VIDEO Cum a încercat un bărbat să fure bijuterii dintr-un mall din Craiova. „Nu l-au prins, o să mai încerce“

Captură video camera supraveghere Electroputere  Mall Craiova

Un bărbat a furat zeci de bijuterii de aur şi argint din cel mai mare centru comercial din Craiova, după ce a aşteptat să se termine programul de lucru. Infractorul le-a abandonat chiar când se pregătea să fugă, pentru că a fost văzut de un paznic care însă nu a reuşit să-l reţină pe hoţ.

Tentativa a avut loc sâmbătă seara, 13 iulie, cu puţin timp înainte ca tot serviciul de pază să se retragă. 

 

Uşile mall-ului Electroputere Craiova se închiseseră  pentru cumpărători şi majoritatea vânzătorilor deja plecaseră.  Bărbatul care pusese la cale jaful a stat ascuns şi a pândit să nu fie nimeni în preajma insulei-stand unde se aflau bijuteriile. A reuşit să sară în interior şi, cu repeziciune, a început să pună cutiile cu bijuterii găsite în dulapuri într-o plasă galbenă. Când a umplut-o, s-a urcat pe vitrină, dar chiar în acel moment a fost văzut de unul dintre paznici. Acesta a fugit după hoţ, dar nu l-a prins. Bărbatul a abandonat plasa cu bijuterii şi a reuşit să părăsească mall-ul pe una din căile de acces.

„S-a mişcat foarte repede şi a avut mult tupeu. A avut un plan bine pus la punct, credem că a pândit-o şi pe angajata stand-ului. Degeaba sunt camere de supraveghere, degeaba e pază, putem fi furaţi oricând. Dar, nu ne mai miră nimic. Nu l-au prins, o să mai încerce!”, au declarat mai mulţi angajaţi ai mall-ului.

„Poliţiştii Secţiei nr. 3 Politie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a fost surprins de agenţii de pază ai unui centru comercial din Craiova, în timp ce acesta încerca să sustragă bijuterii, care erau expuse în vitrinele unei societăţi comerciale. Bărbatul respectiv a reuşit să fugă, lăsând însă în urmă bunurile pe care încerca să le fure”, se arată într-un comunicat remis presei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de furt, iar poliţiştii fac cercetări pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: