VIDEO Asfaltare cu obstacole la Craiova. Muncitorii au turnat covor asfaltic pe o stradă în jurul unor maşini: „Au făcut totul pe repede înainte“

VIDEO Asfaltare cu obstacole la Craiova. Muncitorii au turnat covor asfaltic pe o stradă în jurul unor maşini: „Au făcut totul pe repede înainte“

Au turnat asfalt în jurul unor autoturisme

Muncitorii unei firme de construcţii din Craiova au asfaltat o parcare în jurul unor maşini. Proprietarii autoturismelor nu au fost contactaţi de absolut nimeni, pentru ca aceştia să elibereze zona înainte de a se turna covorul asfaltic.

UPDATE: „În zona menţionată se executau lucrări de pregătire (curăţire şi amorsare) în vederea aşternerii asfaltului sau mixturii asfaltice, lucrare ce nu a fost executată până în momentul în care autovehiculele au fost mutate din parcare. Imediat ce a fost semnalată problema, s-a luat măsura relocării autovehiculelor şi continuarea, în paralel, a lucrărilor acolo unde acest lucru a fost permis. Situaţia a fost rezolvată în cel mai scurt timp, astfel că marţi, 03 aprilie, ora 13.00, lucrările au continuat fără probleme. Specificăm faptul că amplasarea maşinilor în acel perimetru s-a făcut fără respectarea indicatoarelor de şantier în lucru, şantier care fusese anunţat anterior şi deschis în urmă cu două zile“, se arată în comunicatul emis de Primăria Craiova.  
 
Asfaltarea cu obstacole a fost făcută în cartierul 1 Mai din Craiova, iar oamenii au precizat că după 20 de apeluri la Poliţia Locală, Primărie şi Serviciul de Circulaţie autovehiculele au fost ridicate. „Au făcut totul pe repede înainte. În mod normal trebuiau să îi anunţe pe proprietarii autoturismelor că în zonă vor avea loc astfel de lucrări,  dar acest lucru nu s-a întâmplat. Muncitorii au asfaltat o stradă în jurul maşinilor. Doar în România este posibil aşa ceva“, a povestit un localnic.
 
VIDEO
 
Muncitorii au mai turnat asfalat şi anul trecut în luna decembrie în jurul unui autoturism. Nici atunci nu au solicita ca maşina să fie ridicată.  
 
 
VIDEO
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările