Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, nu mai vrea în puşcărie. „Contest măsura arestării preventive“

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, nu mai vrea în puşcărie. „Contest măsura arestării preventive“

Gheorghe Dincă FOTO Mediafax / Alexandru DobreImagine

Principalul suspect în cazul ororilor din Caracal a contestat ultima prelungire a arestării preventive. Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova îl vor audia prin videoconferinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Dincă va fi audiat de magistraţii Curţii de Apel Craiova prin videoconferinţă, în cameră preliminară. „Contest măsura arestării preventive”, a scris Dincă în cererea transmisă judecătorilor.

Bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu cere să fie lăsat în libertate cu doar câteva zile înainte de a se împlini exact un an de când a izbucnit cazul Caracal. Totul a ieşit la iveală după ce adolescenta de 15 ani, Alexandra Măceşanu a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor. 

Fata a spus că a fost răpită, violată şi ameninţată cu moartea, a dat numeroase indicii legate de locul unde se află, dar poliţiştii şi procurorii din Olt nu au reuşit să intervină la timp să o salveze.

De când a fost reţinut, Gheorghe Dincă şi-a schimbat de nenumărate ori declaraţia. Nu este exclus ca şi de data aceasta el să spună că nu le-a ucis pe fete şi nu se impune măsura arestării preventive.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova se vor pronunţa în cazul cererii depuse de Dincă în cursul zilei de vineri, 17 iulie 2020.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracţiuni:  trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte - două infracţiuni. 

Citiţi şi:

Când apare vaccinul anti-COVID 19? Experţii descriu un tablou realist, dar sumbru

VIDEO Femeie oprită în trafic de poliţie pentru că a agăţat steagul României pe maşină: „Aţi depăşit gabaritul maşinii“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările