Compania CEZ, amendată pentru facturarea în avans. Consumator: „Am reclamat plata în avans a energiei electrice, dar mi-au spus că aşa este legea“

Compania CEZ, amendată pentru facturarea în avans. Consumator: „Am reclamat plata în avans a energiei electrice, dar mi-au spus că aşa este legea“

CEZ Vânzare a fost sancţionatăde ANRE şi Protecţia Consumatorului

Autoritatea Naţională de Reglementarea Energiei a amendat compania CEZ cu suma de 500.000 de lei. Amenda a fost aplicată pentru faptulă că CEZ Vânzare a facturat în avans energia electrică în perioada 2014-2015.

Craiovenii au declarat că au reclamat la CEZ acest lucru, dar nu au fost luaţi în seamă. „Am reclamat plata în avans a energiei electrice, dar mi-au spus că aşa este legea. Acum au fost amendaţi din această cauză de ANRE. Mă bucur că s-a făcut dreptate şi sper să nu s emai înâmple acest lucru“, a declar un consumator.

CEZ Vânzare a primit o amendă de 500.000 de lei de la Autoritatea Naţională de Reglementare a Energiei. Compania a fost sancţionată pentru că a facturat în avans energia electric în perioada 2014-2015.

CEZ  a primit alte două amenzi şi din partea Protecţiei Consumatorului. Una a fost pentru deficienţe de informare a consumatorilor în valoare de  4.000 de lei, iar cea de-a doua amendă a fost pentru nerespectarea unor clauze din contractul încheiat cu consumatorul în valaore de 10.000 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: