Captură de produse pe bază de testosteron la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Substanţele pot provoca afecţiuni grave sau chiar moartea celor care le folosesc

Captură de produse pe bază de testosteron la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Substanţele pot provoca afecţiuni grave sau chiar moartea celor care le folosesc

Poliţiştii au confiscat produse pe bază de testosteron Foto: Arhiva

881 de pastile, fiole şi sticluţe care conţin substanţa Testosteron E., substanţă dopantă cu grad mare de risc, inclusă în lista substanţelor interzise, au fost desoperite de poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Produsele care conţin testosteron sunt interzise pentru că pot provoca afecţiuni grave sau chiar moartea celor care le folosesc. „Au fost descoperit, printre colete, 881 de pastile, fiole şi sticluţe care conţin substanţa Testosteron E., substanţă dopantă cu grad mare de risc, inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008, dar şi 100 cartuşe cu gaz pentru arme neletale pentru care şoferul microbuzului, cetăţeanul bulgar Y.N.G., în vârstă de 35 de ani, nu poseda niciun document de provenienţă sau autorizaţie de transport emisă de autorităţile competente“, se arată în comunicatul emis de Poliţia de Frontieră. 
 
Poliţiştii au stabilit că şoferul transporta bunurile de la o firmă din Bulgaria către o altă firmă din Italia. „Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 557.840 lei, şi cartuşele cu gaz au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar substanţele interzise au fost predate autorităţii vamale care a aplicat o sancţiune contravenţională“, se mai arată în comunicatul emis de Poliţia de Frontieră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările