UPDATE Bercea Mondial, condamnat la zece ani de închisoare pentru tentativă de omor

UPDATE Bercea Mondial, condamnat la zece ani de închisoare pentru tentativă de omor

Sentinţa în cazul lui Bercea nu este definitivă

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost condamnat la 10 ani de închisoare de către magistraţii Curţii de Apel Craiova, după ce iniţial primise o condamnare de 7 ani şi 6 luni de închisoare, dar făcuse recurs.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, ORA 14.50/ Magistraţii Curţii de Apel din Craiova l-au condamnat şi pe Florin Anghe la 8 ani de închisoare pentru complicitate la tentativă de omor. Fiul lui Bercea Mondial a fost împreună cu tatăl său în seara în care Mercedes a fost înjunghiat.

Soţia lui Bercea Mondial a primit un an de închisoare cu executare pentru instigare şi mărturie mincinoasă.  

Sentinţa nu este definitivă. Bercea Mondial poate face recurs la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie. Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat un nepot într-un bar din Drăgăneşti-Olt.

Anghel Sandu a declarat în faţa instanţei că este nevinovat. 

Magistraţii Tribunalului Olt în momentul în care l-au condamnat pe Bercea Mondial exace ce s-a întâmplat în seara în care Mercedes a fost înjunghiat.

Interlopul din Drăgăneşti-Olt a lovit cu toporul uşa de acces în clădire, apoi a urcat la etaj, acolo unde era nepotul lui şi pe un ton ameninţător l-a întrebat „Ia zi Mercedes“. Clienţii din bar s-au speriat şi au părăsit imediat localul, de frică unii au vrut să se arunce pe geam. Victima a încercat să fugă, dar a fost oprită de fiul lui Bercea. Magistraţii din Olt au  stabilit că Anghel Sandu a fost cel care l-a înjunghiat pe Mercedes cu un cuţit. Împreună cu fiul lui au îmbrîncit victima pe scări, însă după câteva minute au realizat că aceasta nu era într-o stare tocmai bună şi au abandonat-o în faţa localului, după care s-au urcat în maşină şi au plecat liniştiţi către casă.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările