3000 de pachete de ţigări confiscate de poliţiştii din Dolj de la un bărbat de 56 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
3000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate de oamenii legii
3000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate de oamenii legii

Oamenii legii au confiscat 3000 de pachete de ţigări de la un bărbat de 56 de ani, din Dăbuleni. Acesta a încercat să fugă de poliţişti, însă acum este cercetat pentru contrabandă.

Oamenii legii aflaţi în serviciul de supraveghere a traficului rutier au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe raza localităţii Bechet. Şoferul s-a speriat când a văzut echipajul de poliţie, continuâdu-şi drumul. A abandonat maşina pe raza comunei Ostroveni. „La controlul efectuat, în autoturism, lucrătorii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au găsit 3.000 pachete ţigări care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal valabil pe teritoriul ţării. Cu ocazia percheziţiei efectuate de către lucrătorii de investigare a criminalitatii economice,  la locuinţa acestuia au fost găsite: 8, 5 kg tutun, 12.400 tuburi goale pentru ţigarete, un dispozitiv artizanal de rulat ţigarete şi suma de 10.000 lei care au fost ridicate în vederea efectuării cercetărilor“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat comiterea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal. Doljeanul va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.3

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite