Individ periculos, imobilizat de agenţii de pază în Spitalul de Urgenţă Constanţa. Avea la el arme albe

Individ periculos, imobilizat de agenţii de pază în Spitalul de Urgenţă Constanţa. Avea la el arme albe

Un individ periculos a fost prins la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa ameninţând viaţa personalului medical. Bărbatul este cercetat de Poliţie pentru portul/folosirea de obiecte periculoase fără drept.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut luni, 27 ianuarie, ora 1.30. Un bărbat a scos arma ameninţând personalul medical din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Poliţia a fost chemată să intervină, la solicitarea agenţilor de pază. Bărbatul a fost imobilizat şi este cercetat penal pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase. 

„Am fost sesizaţi în jurul orei 1.30 de către angajaţii firmei de pază cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, manifesta un comportament recalcitrant, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Din primele verificări, persoana în cauză a fost imobilizată de agenţii de pază, asupra sa fiind găsite un pistol de tip airsoft şi un spray lacrimogen.
 
În cauză se efectuează cercetări, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase“, anunţă Poliţia Constanţa. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările