Surpriza PNL pentru Primăria Constanţa: Ramona Mănescu. Ea este dispusă să intre în competiţia pentru desemnarea candidatului liberal

Surpriza PNL
pentru Primăria Constanţa: Ramona Mănescu. Ea este dispusă să intre în
competiţia pentru desemnarea candidatului liberal

Puiu Haşotti, Ramona Mănescu şi Gheorghe Dragomir. FOTO: Adevărul

PNL Constanţa ar putea să o trimită în cursa pentru Primăria Constanţa de anul viitor pe Ramona Mănescu. Ea a admis că este dispusă să participe la competiţia internă pentru desemnarea candidatului dacă şi colegii săi o consideră potrivită pentru această funcţie. PNL Constanţa va anunţa candidatul la Primărie spre finalul acestui an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ramona Mănescu a spus duminică, 29 martie, că a intrat recent în PNL Constanţa, filiala în care a debutat în politică în urmă cu 25 de ani. Ea doreşte să sprijine echipa de la malul mării pentru ca aceasta să câştige nu doar Primăria Constanţa, dar şi preşedinţia Consiliului Judeţean.

“Sprijin o echipă care de mult timp se străduieşte să schimbe modul cum se face politică şi administraţie în Constanţa. În ceea ce priveşte o eventuală participare în alegeri în primul rând hotărârea aceasta o ia Biroul şi doar în baza unor sondaje care vor fi făcute. Dacă Biroul va considera că sunt una dintre persoanele care ar trebui să intre sigur că voi accepta acest lucru şi voi intra în cursa internă”, a afirmat Ramona Mănescu.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a declarat că persoanele care vor să candideze pentru Primăria Constanţa se înscriu mai întâi într-o cursă internă în interiorul formaţiunii, iar cel mai bine plasat va fi candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor. Desemnarea celui mai bun candidat va fi făcută în urma a două sondaje de opinie, unul care urmează să fie realizat în luna mai, iar celălalt în toamnă, iar în urma rezultatelor înregistrate va fi anunţată persoana care va încerc să câştige Primăria Constanţa la alegerile locale din 2016.

Mai citiţi şi:

Alina Gorghiu: „Se vede falimentul tandemului Radu Mazăre-Nicuşor Constantinescu”

Radu Cristian, primarul Mangaliei, s-a înscris în PNL. „Modelul meu de primar este Klaus Iohannis“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările