Simona Halep, ultimele pregătiri înainte de cununia civilă. A fost publicat şi anunţul căsătoriei VIDEO

Simona Halep, ultimele pregătiri înainte de cununia civilă. A fost publicat şi anunţul căsătoriei VIDEO

Simona Halep şi Toni Iuruc - captură video

Simona Halep se va căsători miercuri, 15 septembrie, cu Apostol-Gabriel Iuruc. După ce vor apărea în faţa ofiţerului de stare civilă, cuplul, alături de invitaţi, vor petrece la clubul Fratelli din Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o zi înainte de cununia civilă, Simona Halep (30 de ani) şi Apostol-Gabriel (Toni - 44 de ani), alături de părinţii tenismenei au fost la Fratelii, clubul unde mâine se va ţine petrecerea.  Chiar unul dintre proprietarii clubului, Dani Caramihai, va fi şi naşul lor.

Vor fi aproape 300 de invitaţi, potrivit Telekom Sport. Iar ziare.com a notat că Halep îşi va schimba numele, urmând să preia numele soţului. Astfel, pe viitor, în acte, fostul lider WTA va apărea cu numele de Halep-Iuruc.

La plecare, cei doi nu au făcut nicio declaraţie. Căsătoria religioasă este programată anul viitor.

Simona Halep ar fi impus două reguli draconice la eveniment, conform Telekomsport. Le-a transmis invitaţilor că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat şi le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

SURSA VIDEO: Europa Press RO

   

Cu 48 de ore înainte de eveniment, pe site-ul Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanei Constanţa a fost publicat şi anunţul căsătoriei celor doi. 

Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările