Simona şi Toni Iuruc se pregătesc de nuntă! Anunţul făcut de Stere Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep toni iuruc

Eliminată în optimile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep se poate concentra pe evenimentele din viaţa personală.

Stere Halep, tatăl celei mai bune jucătoare de tenis a României, a anunţat că fiica lui şi logodnicul acesteia, Toni Iuruc, se pregătesc de cununia civilă. 

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele şi familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toţi. Nu am emoţii, pentru că deja se ştie, deci sunt nişte formalităţi. Emoţiile au trecut”, a declarat Stere Halep pentru Antena Stars, citată de gsp.ro.

Simona şi Toni s-au logodit la începutul lunii iunie, însă tatăl sportivei a evitat să anunţe data exactă a următorului eveniment „Nu ştim încă, vom vedea. Să vedem cum se procedează", a spus viitorul socru mic.

Stere Halep a fost întrebat şi despre relaţia sa cu logodnicul fetei sale şi a lăsat să se înţeleagă că totul este lapte şi miere „Păi, cum să mă înţeleg? Mă înţeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, şi SImona e ok, totul îi merge foarte bine”, a spus tatăl Simonei.

   

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani. La scurt timp după eveniment, chestionată despre inelul de logodnă, jucătoarea de tenis nu şi-a putut ascunde entuziasmul. „E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, a declarat Simona, la vremea respectivă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite