VIDEO Sat măturat de viitură: „Scurgerile de pe versanţi şi lipsa vegetaţiei de pe câmpuri duc la astfel de nenorociri“

VIDEO Sat măturat de viitură: „Scurgerile de pe versanţi şi lipsa vegetaţiei de pe câmpuri duc la astfel de nenorociri“

Viitură la Poiana Captură video

Satul constănţean Poiana a fost măturat de o viitură care s-a produs după o ploaie torenţială care a durat mai puţin de jumătate de oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Scurgerile de pe versanţi şi lipsa vegetaţiei de pe câmpuri duc la astfel de nenorociri. În satul Poiana, după o ploaie torenţială de doar 20 de minute, viitura a intrat în localitate şi a măturat totul în calea ei. Nu avem deocamdată rapoarte privind eventuale distrugeri de bunuri materiale, însă #ABADL continuă să monitorizeze situaţia“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Apelor Române Dobrogea Litoral. 
 
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de vreme rea pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Se vor semnala: averse ce vor depăsi 35 l/mp; frecvente descărcări electrice; grindină de mici dimensiuni; intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie.
 
Zone afectate: Judeţul Constanta: Mihail Kogălniceanu, Lumina, Cogealac, Mihai Viteazu, Istria, Săcele, Târguşor, Fântânele, Grădina. 
 
Judeţul Tulcea: Topolog, Cerna, Casimcea, Dăeni, Ostrov, Peceneaga, Dorobanţu.
 

VIDEO Satul Poiana lovit de viitură

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările