Practici la Mega Image: sucuri expirate reetichetate şi ambalaj de ciocolată „pictat manual“

Practici la Mega Image: sucuri expirate reetichetate şi ambalaj de ciocolată „pictat manual“

Când sucurile expirate devin iar proaspete FOTO OPC Constanţa

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au făcut mai multe controale la magazinele Mega Image Constanţa, unde au descoperit mai multe nereguli.

Ştiri pe aceeaşi temă

La magazinele Mega Image, comisarii au descoperit că sucurile fresh de portocale expirate primeau un nou termen de valabilitate, cafeaua oferită spre comercializare avea doar „aromă“, la fel şi o gamă variată de sosuri.
 
Totodată, a precizat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor, la Mega Image s-au descoperit promoţii expirate, traduceri incomplete, deficienţe la raionul de legume-fructe. 
 
 
În timpul controlului, spune Horia Constantinescu, s-a încercat „remedierea“ unor deficienţe ajungându-se la lucruri comice. Astfel, pe ciocolata Snickers apare o etichetă „pictată manual“.
 
 
 
„Având în vedere această situaţie, instituţia noastră analizează oportunitatea solicitării către regională a unei decizii de suspendare a activităţii pentru o perioada de la 6 la 12 luni. La cele patru magazine controlate au fost lăsate patru invitaţii, iar abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate“, a spus Horia Constantinescu. .
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: