Liceenii care au făcut sex în grup sunt trimişi în judecată

Liceenii care au făcut sex în grup sunt trimişi în judecată

Liceeni care au făcut sex în grup cu adolescenta din Constanţa FOTO Arhivă personală A.C.

Liceenii care s-au filmat făcând sex în grup cu o adolescentă de 15 ani aflată în stare de ebrietate au fost trimişi în judecată de procurori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor:
- S.R.C sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de şantaj  în formă continuată şi două infracţiuni de favorizarea infractorului
- G.C.F. (minor) sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de viol, o infracţiune de lipsire de libertate în mod ilegal şi o infracţiune de violare de domiciliu
- I.D.C (minor) sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de viol, o infracţiune de lipsire de libertate în mod ilegal şi o infracţiune de violare de domiciliu
- V.S.A (minor) sub aspectul săvârşirii  unei infracţiuni de viol, a unei infracţiuni de complicitate la viol, o infracţiune de lipsire de libertate în mod ilegal şi o infracţiune de violare de domiciliu
- A.S.T (minor) sub aspectul săvârşirii  unei infracţiuni de viol, a unei infracţiuni de complicitate la viol, o infracţiune de lipsire de libertate în mod ilegal şi o infracţiune de violare de domiciliu
- Ş.F.E.V (minor) sub aspectul săvârşirii  unei infracţiuni de viol, a unei infracţiuni de complicitate la viol, o infracţiune de lipsire de libertate în mod ilegal şi o infracţiune de violare de domiciliu
 
În noaptea de 14/15.12.2013, profitând de starea părţii vătămate B.R.I. (minoră) şi de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima consimţământul, cei cinci inculpaţi minori au condus-o pe partea vătămată la locuinţa lui V.S.A, lipsind-o de libertate. 
 
 
Ca urmare a probatoriului administrat, în sarcina fiecărui inculpat s-au reţinut următoarele:
 
În sarcina lui G.C.F s-a reţinut că acesta, în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu partea vătămată, în timp ce ceilalţi inculpaţi i-au acordat acte de ajutor moral şi material constând în încurajarea faptei, în dezbrăcarea şi ulterior în spălarea părţii vătămate în cada din baia locuinţei. 
 
Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, împreună cu ceilalţi inculpaţi minori, a condus partea vătămată la locuinţa acesteia, în care a intrat fără acordul părţii vătămate, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, a întreţinut acte sexuale cu partea vătămată, în timp ce ceilalţi inculpaţi minori i-au acordat acte de ajutor moral şi material constând în încurajarea faptei şi  în dezbrăcarea părţii vătămate.
 
În sarcina lui I.D.C s-a reţinut că, în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa lui V.S.A, în timp ce ceilalţi inculpaţi  i-au acordat acte de ajutor moral şi material. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte,  împreună cu ceilalţi inculpaţi minori, acesta a condus partea vătămată la locuinţa acesteia, în care a intrat fără acordul părţii acesteia, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, a întreţinut acte sexuale cu partea vătămată, în timp ce ceilalţi inculpaţi minori i-au acordat acte de ajutor moral şi material constând în încurajarea faptei şi în dezbrăcarea părţii vătămate.
 
În sarcina lui V.S.A s-a reţinut că, profitând de imposibilitatea părţii vătămate de a-şi exprima  voinţa, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa acestuia, fiind ajutat de ceilalţi inculpaţi minori. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, a condus partea vătămată la locuinţa acesteia şi a intrat  fără drept în locuinţa părţii vătămate, unde  a acordat acte de ajutor moral şi material inculpaţilor I.CD şi G.C.F.
 
În sarcina lui A.S.T s-a reţinut că, în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa lui V.S.A, în timp ce ceilalţi inculpaţi  i-au acordat acte de ajutor moral şi material. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate unde  a acordat acte de ajutor moral şi material inculpaţilor I.C.D şi G.C.F.
 
În sarcina lui Ş.F.E.V s-a reţinut că în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa lui V.S.A, în timp ce ceilalţi inculpaţi  i-au acordat acte de ajutor moral şi material. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate unde  a acordat acte de ajutor moral şi material inculpaţilor I.CD şi G.C.F.
 
În sarcina lui S.R.C s-a reţinut că, în perioada 15-22.12.2013, (recomandându-se ca fiind văr al lui V.S.A.), prin intermediul unor postări pe o reţea de socializare i-a ameninţat pe I.D.C. şi G.C.F. cu acte de violenţă fizică şi psihică în cazul în care aceştia nu-şi vor asuma exclusiv vinovăţia faptelor, cu scopul de a-l exonera de răspundere pe V.S.A.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa.
 
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările