Cum caută întreaga lume antidotul la COVID-19. Stadiul cercetărilor în timp real, făcut public de un institut american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul american Milken a adunat toate informaţiile publice şi a alcătuit o listă deaproape 100 de universităţi, companii, spitale, organizaţii care lucrează în acest moment pentru descoperirea tratamentului COVID-19.

Institutul american Milken a creat o listă a tuturor universităţilor, institutelor de cercetare, organizaţii implicate în căutarea unui vaccin şi tratament împortiva COVID-19.

Lista foloseşte informaţiile publice apărute în diferite medii online. Este, aşa cum specifică autorii, o listă neoficială care ajută publicul şi autorităţile să urmărească dezvoltarea unui remediu împortiva coronavirus.

Toată acestă documentare este realizată de un centru al Institutului Milken - FasterCures, din care face parte inclusiv un laureat al premiului Nobel.

„Încercăm să accelerăm eforturile de a găsi noi tratamente sau vaccinuri, să amplificăm ceea ce funcţionează, să responsabilizăm sistemul şi jucătorii săi şi să extindem discuţia globală despre cum să creăm soluţii durabile, pe termen lung”, spune Esther Krofah, director executiv al FasterCures.

Institutul Milken anunţă că va actualiza permanent această bază de date din care se poate afla instituţia care dezvoltă cercetarea, stadiul la care s-a ajuns şi momentul în care se anticipează că ar putea descoperi un vaccin sau tratament.

Milken Institute Covid19 Treatment and Vaccine Tracker as of March 18

Pe aceeaşi temă:

Cercetătorii chinezi sunt acuzaţi că s-au inspirat din tehnologia vaccinului împotriva noului coronavirus dezvoltat la Timişoara

Directorul Institutului „Matei Balş”: „România va avea un vaccin experimental adus din Marea Britanie”. În cât timp vor începe testele pe voluntari

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite