Constanţa: Ceaiuri aromate pentru zile de iarnă

Constanţa: Ceaiuri aromate pentru zile de iarnă

Timp petrecut cu gust la ceainăria Cărtureşti

Promoţii de Sărbători în ceainării şi cafenele discrete. Clienţii primesc ca bonus prăjituri, biscuiţi, iar în anumite intervale orare beneficiază de preţuri mai mici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceainăria de la Librăria Cărtureşti, din City Park Mall, este deschisă zilnic între orele 10.00 şi 22.00. „Ceainicul pe care îl servim noi conţine două - trei ceşti şi costă 7 lei“, spune George Şvetz-Pogurschi, reprezentantul ceainăriei. Acolo clienţii găsesc o gamă diversificată de arome. Tot la Cărtureşti meniul conţine prăjituri, dulceaţă şi biscuiţi. Spaţiul nu este foarte mare, dar puteţi savura un ceai într-o atmosferă liniştită.

Clubul Doors, de pe strada Lahovary, cunoscut ca un club liniştit, potrivit pentru discuţii, propune o promoţie Happy Hours. Între orele 9.00 şi 15.00, în fiecare zi, clienţii beneficiază de preţuri mai mici. „În promoţie intră toate cafelele, ceaiurile şi ciocolata caldă. O cafea costă 3,5 lei, o ciocolată 6,5 lei, iar un ceai - 5 lei“, a precizat Roxana, unul dintre ospătari. Clienţii primesc din partea casei o prăjitură sau biscuiţi. Clubul este deschis zilnic între orele 9.00 şi 1.00. Vineri şi sâmbătă, programul se prelungeşte cu o oră.

La Café Café, pe strada Mircea cel Bătrân, doamnele şi domnişoarele primesc o prăjitură din partea casei, după ora 11.00, indiferent de comandă. Acolo un espresso costă 6 lei, un ceai - între 6 şi 9 lei, iar un capuccino - 7 lei.

Tot un loc foarte frecventat este şi barul Jazz Café, situat pe Bulevardul Ferdinand, vizavi de parcul de lângă Primărie.

Ceainăria Predania a fost închisă momentan urmând să îşi reia programul în primăvară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările