A murit medicul ortoped Mihai Horia Nicolae. Reputatul specialist fusese infectat cu SARS-CoV-2

A murit medicul ortoped Mihai Horia Nicolae. Reputatul specialist fusese infectat cu SARS-CoV-2

Dr Mihai  Horia Nicolae

Mihai Horia Nicolae, în vârstă de 68 de ani, a murit la 6 ianuarie 2020. Reputatul specialist era şeful Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia. El era infectat cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul constănţean Mihai Horia Nicolae (68 de ani) era absolvent al Facultăţii de Medicină din Bucureşti, promoţia 1978. Dr. Nicolae era medic specialist ortopedie-traumatologie din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud. 
 
În decursul carierei profesionale a efectuat peste 10.000 de operaţii, dar cel mai mult se mândrea că a realizat prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud.
 
Şi Spitalul Municipal Mangalia a postat un mesaj de condoleanţe: „Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariţia prematură a colegului nostru este un adevărat şoc pentru lumea medicală din judeţul Constanta şi mai ales pentru Ortopedia dobrogeana.
 
La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulţi ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi. În calitate de şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, îşi trata colegii şi pacienţii, deopotrivă, cu respect şi altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanţe şi regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veşnică în lumea celor drepţi, dragul nostru coleg!“
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările