Vietnamezi acuzaţi că au mâncat câinii localnicilor. Se întâmplă într-o comună din Cluj

Vietnamezi acuzaţi că au mâncat câinii localnicilor. Se întâmplă într-o comună din Cluj

Cristian Pleşa, clujeanul care a reclamat vietnamezii. FOTO: captura video

Poliţiştii clujeni au găsit în frigiderul unor vietnamezi care lucrau la o fermă de pui comuna Gilău resturi de carne pe care le-au trimis specialiştilor pentru a stabili de la ce animal provine. Operaţiunea a pornit de la reclamaţia unui localnic, care-i acuză pe asiatici că i-ar fi mâncat câinele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acuzaţii oribile la adresa unor vietnamezi angajaţi într-o fermă de pui din Gilău, judeţul Cluj. Un localnic i-a reclamat la poliţie că i-ar fi furat câinele, un dulău legat în lanţ, pe care l-ar fi mâncat, relatează Ştirile Pro TV. 

Paznicul castelului Banfy din Gilău, care locuieşte peste drum de căminul unde sunt cazaţi vietnamezii nu şi-a mai găsit câinele în curte, deşi îl ţinea legat în lanţ. După o cercetare sumară, a chemat poliţia:

„Au atacat câinele, nu ştiu, i-au dat cu spray, sau l-au lovit în cap... că era foarte rău. Şi după am văzut că era dezlegat din legătoare şi pata de sânge acolo, am mers pe urme. În câteva locuri l-a lăsat jos că era greu, a fost foarte gras câinele. Şi am mers direct până la o hală, acolo unde stau vietnamezii ăştia.”

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor fără drept, cu intenţie.

La fermă de pui din Gilău lucrează 30 de vietnamezi. Localnicii spun, conform sursei citate, că în ultimele luni mai mulţi câini au dispărut, în mod suspect, din zonă.  Poliţiştii nu au, deocamdată, vreun suspect în acest caz. Anchetatorii aşteaptă ca medicii veterinari să spună de la ce animal provine carnea găsită în frigiderul vietnamezilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: