VIDEO Tânăr filmat spărgând pneurile maşinilor într-o parcare din Cluj. „Dacă-l recunoaşte cineva, faceţi-i un bine!“

VIDEO Tânăr filmat spărgând pneurile maşinilor într-o parcare din Cluj. „Dacă-l recunoaşte cineva, faceţi-i un bine!“

Tânăr filmat în timp ce înţeapă cauciucuri  FOTO: captură video Facebook Mihai Dinu

Imagini cu un tânăr ce înţeapă cauciucurilor mai multor maşini au apărut pe un grup de pe Facebook. Momentan s-a depus o singură plângere la IPJ Cluj.

Un tânăr a fost filmat cum înţeapă roţile mai multor maşini dintr-o parcare din cartierul Mănăştur, Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj de către un tip pe nume Mihai Dinu. Alături de video apare şi următorul mesaj: 

„Dacă îl recunoaşte cineva... faceţi-i un bine... Mai bine de bunăvoie decât silit... Mai sunt filmări de la alte blocuri/magazine şi se ştie traseul dinainte să ajungă aici ;) Poliţia a fost anunţată şi s-au predat toate filmările. Seară faină“.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Cluj, o singură persoană care şi-a găsit roţile înţepate a depus plângere.

„Ieri (n. r. marţi, 12 februarie) a fost depusă o singură plângere la Poliţia municipiului Cluj-Napoca-Secţia 4 Poliţie, pentru infracţiunea de distrugere. Se fac investigaţii pentru identificarea autorului“, precizează reprezentanţii Poliţiei.

Conform acestora, infracţiunea de distrugere se urmăreşte la plângere prealabilă, iar, potrivit legii, distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Imagini cu tânărul ce înţeapă roţile maşinilor Credit video: Facebook/ Mihai Dinu

Mai puteţi citi:

VIDEO Un şofer din Dej a devenit un adevărat erou la Paris. Gestul impresionant prin care i-a cucerit pe francezi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: