VIDEO Simona Halep şi colegele ei au oferit un moment „de tot râsul” înainte de meciul cu Germania

VIDEO Simona Halep şi colegele ei au oferit un moment „de tot râsul” înainte de meciul cu Germania

Româncele s-au amuzat copios la conferinţa de presă. FOTO Ovidiu Cornea

Simona Halep şi coechipierele sale din naţionala de tenis FED Cup a României au oferit un moment plin de amuzament înaninte de meciul cu Germania care se va desfăşura în weekend la Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atmosferă relaxată miercuri, la conferinţa de presă a României dinaintea meciului de tenis din FED Cup cu Germania. Simona Halep şi colegele sale s-au arătat încrezătoare înaintea jocurilor din weekend de la Sala Polivalentă din Cluj. Deşi au fost abordate şi teme mai delicate, precum alegerea celei de-a doua jucătoare de simplu, alături de Halep, dintre Irina Begu şi Monica Niculescu, respectiv controalele anti-doping înteţite după cazul Maria Sharapova, fetele au arătat o atitudine relaxată.
 
Destinderea a culminat cu un episod hazliu în care fetele au izbucnit în râs, abţinându-şi cu greu zmbetele pe parcursul a două-trei minute. Totul a început de la o întrebare adresată de către un jurnalist Monicăi Niculescu, pe tema avantajului zgurii pentru românce, în contextul în care se vorbeşte de serviciul agresiv al nemţoaicelor: „Serviciu agresiv?”, a răspuns Niculescu, stârnind râsul Simonei Halep, aflată chiar lângă ea, dar şi al celorlalte românce. Tot ce a spus ulterior Niculescu pe această temă, singura care şi-a păstrat sobrietatea, nu a făcut decât să întreţină hazul. „Simona a făcut acea finală la Roland Garros. Îi place zgura, la fel şi Irinei.. Mie îmi place mai mult cimentul, de ce să mint, dar e ok. Mă mişc bine, îmi place foarte mult la Cluj, publicul m-a ajutat să câştig acest meci (cu Petra Kvitova din meciul cu Cehia de Fed Cup, n.red.), m-am simţit excelent şi mă bucur să fiu aici în această echipă minunată”, a spus ea.
Replica Monicăi, „de ce râdeţi?” nu a făcut decât să stârnească o nouă „explozie” de haz. „Nu m-am prins”, a continuat ea. „Cred că ne avantajează zgura”, a adăugat, nereuşind de această dată să îşi mai păstreze nici ea seriozitatea: „nu mai vorbesc, nu mai glumesc”, a conchis amuzată sportiva, nu înainte de a arăta că şi „Aleaxandra (Alexandra Dulgheru, n.red.) a câştigat două turnee pe zgură”.
 

Alegere dificilă

 
Căpitanul nejucător al României, Alina Tecşor Cercel, a mărturisit că are de făcut o alegere dificilă între Irina Begu şi Monica Niculescu în privinţa celei de-a doua jucătoare care va reprezenta România alături de Simona Halep contra Germaniei în proba de simplu. „Veţi afla vineri”, a punctat ea.
Provocarea este reprezentată de faptul că Monica Niculescu stă mai bine în clasamentul WTA, locul 31, decât Irina Begu, locul 35, considerată în mod obişnuit a doua jucătoare de simplu a României, după Simona Halep (locul 6 mondial). Mai mult, Niculescu a reuşit o supriză de proporţii în meciul precedent de FED Cup cu Cehia, când a învins-o în Polivalenta din Cluj pe Petra Kvitova, în prezent locul 7 mondial.

Echipa naţională de FED Cup a României pentru meciul cu Germania, programat între 16-17 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, este formată din Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru. Indisponibile la meciul precedent, cu Cehia, ultimele două au revenit în lot, înlocuindu-le pe Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Alina Tecşor Cercel este căpitanul nejucător al echipei.
Meciul FED Cup România – Germania pentru păstrarea locului în Grupa Mondială se va desfăşura sâmbătă şi duminică la Cluj, în faţa a aproximativ 7.500 de spectatori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: