VIDEO Sala de nunţi a cântăreţei Angela Rusu, în flăcări cu câteva ore înainte de un eveniment cu 500 de persoane

VIDEO Sala de nunţi a cântăreţei Angela Rusu, în flăcări cu câteva ore înainte de un eveniment cu 500 de persoane

Angela Rusu a investit în amenajarea sălii. FOTO:

O sală de nunţi din localitatea Gherla a luat foc, sâmbătă, cu câteva ore înainte de un eveniment la care urmau să participe circa 500 de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii voluntari de la Gherla şi un echipaj de la Detaşamentul din Dej au intervenit sâmbătă în jurul orei 14,30 la un incendiu declanşat la o sală de nunţi aflată în zona fostei fabrici de cărămidă, relatează Gherlainfo. 
 
Localul respectiv a fost amenajat recent ca sală de evenimente de interpreta de muzică populară Angela Rusu, care făcuse acolo o investiţie de câteva sute de mii de euro.
 
Sâmbătă, de la ora 17, era programat aici un eveniment al angajaţilor de la o fabrică din localitate, la care urmau să participe 500 de persoane.
 
Nu au fost victime, angajaţii sălii de evenimente reuşind să iasă la timp. A fost cuprinsă de flăcări o suprafaţă de aproximativ  1000 de metri pătraţi Au fost sdolicitate forţe suplimentare, iar la incendiu au ajuns cinci echipaje de la ISU Cluj şi întreaga formaţie de la SVSU Gherla.
 
Martorii susţin că focul a pornit de la acoperişul clădirii şi s-a extins rapid.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: