VIDEO Radu Banciu, dezlănţuit la adresa politicienilor şi a celor care merg să-i voteze. „Vi se pare corect să-i mai votaţi o dată? Sunteţi nişte imbecili”

VIDEO Radu Banciu, dezlănţuit la adresa politicienilor şi a celor care merg să-i voteze. „Vi se pare corect să-i mai votaţi o dată? Sunteţi nişte imbecili”

Radu Banciu

Realizatorul TV susţine că niciun politician nu merită voturile românilor şi spune că cei care se duc de fiecare dată să voteze greşesc pentru că susţin nişte incompetenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radu Banciu spune că România nu va avea niciodată infrastructură, iar dacă totuşi se vor face unele autostrăzi, acestea vor fi de o calitate inferioară. Vedeta B1TV mai spune că cei care voteazî astfel de oameni sunt nişte imbecili. 

„Niciodată cât există România nu va fi gata nicio autostradă. Nimeni nu are niciun interes să facă ceva pentru oameni. Şi dacă totuşi va fi, va fi făcută de mântuială. Aşa cum s-au făcut până acum. Cioturile respective sunt numai de mântuială. Nu se face absolut nimic. Nu avem nicio infrastructură în niciun domeniu, toţi se consideră patrioţi. Vi se pare corect să vă duceţi să-i votaţi încă o dată? Sunteţi nişte imbecili”, a izbucnit Banciu.

Radu Banciu s-a arătat pesimist şi pentru viitor. În viziunea sa, România este o ţară fără viitor, fără infrastructură. De vină ar fi, spune el, cei care merg să voteze aceiaşi politicieni care nu au făcut şi nici nu vor face nimic pentru ţară. „E o ţară moartă, fără infrastructură rutieră, fără infrastructură feroviară, fără infrastructură fluvială, fără infrastructură maritimă. N-are nicio infrastructură, n-are aeroporturi. Vi se pare corect? N-avem învăţământ, n-avem sănătate, n-avem justiţie, n-avem mediu. Mergem să-i votăm în continuare, a o suta şi a o mia oară pe aceiaşi cretini? Nu! Deci cel care se duce ar trebui să deconteze. Să vină şi să fie tras la răspundere. Să se verifice. Ai fost la vot, nenorocitule? Ce ai votat? Acum plăteşte! Cineva trebuie să dea socoteală. Asta înseamnă complicitate la furt, la hoţie, la prostie”, a mai afirmat Banciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: